Het leven beschrijven
 
 
Een boek als uitgangspunt om schrijven te stimuleren en weerstanden te herkennen.
Het is een schrijfproject met zowel persoonlijke als gezamenlijke schrijfonderdelen. 

Uniek schrijfproject in najaar 2016
Om thuis heerlijk te kunnen schrijven en daarin gestimuleerd te worden heb ik een boek uitgekozen, dat daartoe alle mogelijkheden geeft. Deelnemers krijgen in dit boek bijzondere schrijftechnieken en schrijftips aangereikt, die het plezier in het schrijven vergroten! Als je nieuwsgierig geworden bent: lees dan verder...

Het boek dat hiervoor is uitgekozen heet: 'Je leven schrijven' en de schrijfster is Julia Cameron. In korte hoofdstukken legt ze uit waarom het schrijven over de eigen innerlijke- en uiterlijke leefwereld waardevol is, welke knelpunten er tijdens het schrijven kunnen opdoemen en wat het schrijven een mens kan opleveren.

Het is een makkelijk leesbaar boek, geschreven op een laagdrempelige manier en goed aansluitend bij onze leefwereld. Aan het eind van ieder hoofdstuk staat een schrijfoefening. Deelnemers lezen dit boek thuis en doen per hoofdstuk de daarbij behorende schrijfoefeningen. Ter stimulans zijn er tijdens de cursusperiode om de drie weken een vijftal ontmoetingsavonden met mede lees- en schrijfgenoten gepland. 


 


Datums: 21 sept.,12 okt., 2 nov.,
                23 nov., 14 dec. 
Locatie: vrouwenweg 1, 
              3864 DX  Nijkerkerveen
Tijd:       20.00 - 22.00 uur


Lees hier de reacties van cursisten!   

 Doel van deze avonden is: bijpraten over de gelezen tekst uit het boek en over de schrijfervaringen die thuis zijn opgedaan. Deze ontmoetingsavonden bieden een prachtige kans om het Creatieve Schrijven ook samen te beoefenen: om op een nieuwe manier met elkaars wijze van schrijven kennis te maken! Inspiratie om thuis verder te gaan schrijven wordt hier zeker opgedaan! Als je met dit project mee gaat doen word je bij deze ontmoetingsavonden verwacht aanwezig te zijn.

Tijdsbesteding: Zoveel tijd als jij er zelf per dag aan kunt of wilt besteden.
Inschatting: een half uur lezen en schrijven per dag. 
Kosten cursus: 75,00 euro voor vijf bijeenkomsten
Aanschaf boek 'Je leven schrijven' : een meditatieve weg tot zelfkennis 
Auteur Julia Cameron, uitgeverij Christofoor, ISBN 978 90 6038 617 0 Meer info over de waarde van het schrijven zie link: Handschriftonwikkeling
        


 
 
 
 
 
 
Luisteren naar je pen
 
 
De basiscursus Luisteren naar je pen vindt plaats in begin 2017.
Nieuwsgierig geworden naar creatief dagboekschrijven?

 
 
 
Schrijvend pionieren
 
 
 
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff