Luisteren naar je pen
 
 
De basiscursus Luisteren naar je pen vindt plaats in begin 2017.
Nieuwsgierig geworden naar creatief dagboekschrijven?

 
De basiscursus 'Luisteren naar je pen'©

Een schrijfcursus creatief schrijven
met toegankelijke schrijftechnieken
en creatieve werkvormen.


Er wordt gewerkt met uiteenlopende inspiratie-bronnen
zoals associatie, tekst- fragmenten, beeeldmateriaal,
de ervaring van stilte en het delen van schrijfervaringen.


Je leert schrijftechnieken om snel bij de kern te komen, 
om van je af- en naar je toe te schrijven. 
En plezier te houden in het neerpennen van jouw eigen beleving. 

Aanvang cursus voorjaar 2017:
Woensdagmorgencursus 11, 18, 25 jan. - 1, 8, 15 febr.
Overleg over een ander dagdeel is mogelijk.

Locatie: Vrouwenweg 1, Nijkerkerveen
Kosten: 
165,00 voor 6 dagdelen, incl. koffie en thee
Opgave: via het contactformulier op deze site
 
     
Wat heeft jouw pen je te vertellen? Al schrijvend kom je daarachter. ‘Luisteren naar je pen’ is een cursus creatief (dagboek)schrijven van 6 bijeenkomsten. In deze cursus ga je al schrijvend op weg naar jouw verhaal. Ervaring in schrijven is niet nodig, het gaat om het al schrijvend zoeken naar wat je raakt en inspireert. 

'Het mooie is, dat als mensen zich eenmaal overgeven aan het schrijven, ze enorm verrast zijn door wat er uit hun pen vloeit. Gedachten en wensen die diep in hun hart woonden, verschijnen op papier. Hierdoor kun je bewuster in het leven staan en kiezen voor wat jij wilt en belangrijk vindt.' Christine de Vries de ontwikkelaar van deze cursus. Je zult in deze cursus materiaal vinden waarover je wilt (door) schrijven, zodat je ook na de cursus zelf jouw indrukken en ervaringen schrijvend kunt voortzetten. 

Bij Shodo is Trudy gecertificeerd voor het geven van deze cursus Luisteren naar je pen ©. Bij Shodo vind je ook andere locaties in het land waar deze cursus te volgen is. Deze cursus is in overleg ook op andere datums dan het voorjaar bij Trudy te volgen! 
 
  Reactie van deelnemers:
Ik had geen idee wat me te wachten stond, maar wilde graag schrijven. In een tijd van 6 weken heb ik geleerd te schrijven: een elfje, een cascade, een woordgedicht, een sprint en nog veel meer. Weet u ook niet wat dit allemaal betekent? Geef u dan op voor de cursus en een geheel nieuwe schrijfwereld gaat, onder de vakkundige leiding van Trudy, voor u open.
Zeer aanbevolen ter lering en vermaak! Petra


Ik verwachtte vooral veel schrijftechnieken te leren. Dat klopte, maar dat was niet alles. Ik leerde dat iedereen kan schrijven en dat het verhelderend en voor mij helend werkte. De opdrachten zijn laagdrempelig en voelen heel veilig. Ze zorgen ervoor dat je verzameling van gedachten, gevoelens en inzichten geprikkeld worden en gaan stromen. Ik werd geregeld verrast door mijn eigen teksten. Dit alles wordt omlijst door de goede zorgen en deskundige begeleiding van Trudy. Een echte aanrader! Yvonne

Ik schrijf al vanaf mijn tienerjaren in een dagboek. Vaak om 
mijn gedachten op een rij te zetten, over onderwerpen waar
ik over nadacht. In deze cursus heb ik allerlei creatieve vormen
leren gebruiken om mijn gedachten op papier te zetten. Daar staan ze dan op papier, in een mooie vorm. Zo mogen mijn gedachten er 'zijn'. Reinalda 2016
 

 
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff