Werk in Evenwicht
 
 
Boekhandel Roodbeen
te Nijkerk (2016)


De Maand van de Spiritualiteit in 2016 heeft als thema: Werk in Evenwicht. Het is een actueel onderwerp waarop de tien deel-nemers zich tijdens de workshop al schrijvende bezinnen. Werk is immers belangrijk, een onderdeel van je leven én van je welzijn.

Uitgangspunt is het essay 'Mooi werk' dat de gedragswetenschapper Ben Tiggelaar speciaal als handvat voor deze maand heeft geschreven. Aan het begin van het jaar staan we zo met elkaar stil bij de zin en onzin van ons werk. Ervaar jij je baan als goed, plezierig en zinvol? Hans Haak vertelt als coach mindfulness over zijn ervaringen op de werkvloer en hoe hij daardoor gevormd is.
Hij reikt de deelnemers tools aan om met aandacht voor zichzelf aan de slag te gaan. Aan tafel vindt onderlinge herkenning plaats.
De zelfgeschreven teksten gaan over: menselijk en funktioneel, een mooi ambacht, het stellen van dagelijkse doelen, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, roeping en rust en prestatiedruk. Boekhandel Roodbeen: hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!

Reacties: ♦ Deze workshop vond ik een totaal nieuwe ervaring: van rationeel naar emotioneel om in het nú te komen door te luisteren en te schrijven. Erg leerzaam! Dank jullie wel! Helen ♦ Deze workshop vond ik waardevol: een avond van leren en consumeren. Dichtbij jezelf komen en doorgeven aan- en ontvangen van anderen vanuit je hart. Bedankt, ik heb ervan genoten! Anja 
♦ Deze workshop vond ik vernieuwend voor mezelf. Gerard ♦ Deze workshop vond ik leuk en inspirerend om te doen. Goed om met anderen dingen te delen. Weer een stukje bewustwording voor me. Een veilige sfeer! Bedankt! Bernadette. Aanmelding workshop.
 
   


 
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff